Melania Trump zaradi sina grozi s tožbo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po tem, ko je slavna igralka na Twitterju delila video, kjer so predstavljeni znaki avtizma, ki jih kaže Barron Trump, je Melania zagrozila s tožbo.
Oglej si celoten članek

Melania Trump grozi s tožbo, po tem ko je igralka Rosie O'Donnell na svojem Twitterju objavila video, ki prikazuje znake avtizma pri desetletnem Barronu Trumpu. Kot poroča ameriški medij TMZ, je Melania najela odvetnika in ga prosila, da omogoči, da bi video izbrisali iz YouTuba. Odvetnik Charles J. Harder je poslal svarilno pismo Jamesu Hunterju, moškemu, ki je naredil omenjeni video. V uradnem pismu sta Melania in njen odvetnik igralko Rosie označila za nasilneža.

Rosie je ob videu, ki ga je delila dopisala: "Barron Trump avtist? Če je tako, potem je to odlična priložnost, da se usmri pozornost na avtizem!“

V posnetku, ki ga je naredil zgoraj omenjeni James, je prikazano izsekov, med drugim tudi video, kjer Barron kaže jasne znake avtizma. Desetletnik naj bi na nekem dogodku ploskal tako, da se dlani nista stikali, kar naj bi bil znak avtizma. A Melanijin odvetnik pravi, da se je to zgodilo le enkrat in da sicer ploska 'normalno'.

Melania je sicer preko Pirc Musarjeve sporočila, da sta imeni Trump in Melania Trump zaščiteni kot blagovni znamki in da ju je prepovedano uporabljati brez njenega dovoljenja. "Želeli bi si, da se podjetni posamezniki tega zavedajo, dodatno tudi, da lahko z uporabo njenega imena za različne produkte in storitve posežejo v njene osebnostne pravice; pravice do časti,dobrega imena in dostojanstva. Nikogaršnje ime ali podoba ne bi smela postati objekt nedostojnega finančnega izkoriščanja," je zapisano v uradnem sporočilu za javnost.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:07 30. November 2016.

    Baron ni spal celo noč , ker so čakali rezultate , pa je na odru ob proglasitvi praktično dremal . …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.