Melania z odločitvijo razjezila starše

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Starši otrok, ki hodijo v isto šolo kot Barron Trump, so zelo zaskrbljeni.
Oglej si celoten članek

Barron Trump je verjetno zelo vesel, ker mu starši dovolijo, da šolsko leto zaključi v šoli, ki jo je obiskoval do zdaj. A njegovi sošolci in predvsem njihovi starši nad to odločitvijo niso najbolj navdušeni. "Kot vsak starš, tudi Donald in Melania nočeta obremenjevati Barrona in ga iz šole izpisati sredi šolskega leta," je za medije povedal Donaldov tiskovni predstavnik Jason Miller.

Ker bo Barron ostal na šoli, jih skrbi, kaj bodo naredili glede varnosti. "Nekateri starši so čisto panični, kar se tiče varnosti. Skrbi jih, kaj bo šola naredila glede tega," je povedal predsednik sveta staršev.

Ravnatelj šole Richard Soghoian je starše že pozval na sestanek in v uradnem elektronskem sporočilu dodal, da šola že načrtuje, kako bi prostore in otroke v njih bolje zaščitili. Najeli naj bi tudi nekaj agentov ameriške Tajne službe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 10:55 25. November 2016.

    Je kar problem, če ne znaš dobro prevajat iz angleščine, originalna izjava je precej drugačna:<br />“Given this unusual circumstance, it …

  • 18:21 24. November 2016.

    Tile proameriškoobamini novinarji , mi gredo že na hurac. Hja , će želijo 2x na leto na Prešernovo ,si morajo …

  • 18:18 24. November 2016.

    Ste vi sploh prebrali kaj ste napisali ???? K.D. si mogoče v 6.razredu OŠ ? <br />Vsak starš te šole …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.