Melanija zadihala brez Trumpa

Foto: Žurnal24 Ene zelo redkih fotografij Slovenke Melanije Trump z njenim sinom Wiliamom Trump
Če paparac v objektiv ujame Slovenko, ki je omožila Trumpa, je to uspeh, če pa je poleg nje še slovenska različiča Trumpa v obliki dve leti starega sina, je to že prava trofeja.
Oglej si celoten članek

Slovenka Melanija Trump, žena enega najbogatejših nepremičninskih mogotcev Donalda Trumpa, je bila fotografirana s svojim sinom Barronom Wiliamom Trumpom
na enem izmed izjemno redkih sprehodov po javnih površinah.

Melanija in poldrugo leto stari mali Trump s slovenskimi koreninami sta bila opažena v Centralnem parku v New Yorku pod budnim očesom varnostnika. Iz slike sodeč se je sinček prav fino zabaval.

Kot je dejal Trump o svojem sinu ob rojstvu: "Je močan, prebrisan, zmagovalen in nastopaški. Ima vse potrebne sestavine, da postane odličen podjetnik, in kar je najbolj pomembno, pameten je, kajti to je pravi recept za uspeh."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.