Melov tretji izbruh

Foto: Žurnal24 Oksana in Mel sta trenutno največja sovražnika. (Foto: Reuters)
Posnetih izpadov igralca Mela Gibsona še ni konec. Zadnji telefonski prepir traja kar šest minut, izbira besed in ton glasu pa je znova povsem neprimeren.
Oglej si celoten članek

V tretjem posnetku, ki ga je v javnost znova poslala spletna stran Radar Online, se je Melovo nekdanje dekle Oksana Grigorieva postavilo zase in izredno razburjenemu igralcu ugovarjalo. Sprla sta se zaradi pomočnice v gospodinjstvu, kateri je Mel izrekel več rasističnih žaljivk.

Kasneje Mel stopi še korak dlje in Oksano žali z neprimernimi obsodbami. "Ti si mentalno zaostal idiot, izkoriščevalska k****. Imam te v lasti," je bil žaljiv Mel. Oksana ga je vprašala, kaj ga je izkoristila. "Dala sem ti vse, kar imam. Nisem k**** ali tatica. Ali si nor? Seveda si," je odgovarjala Oksana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.