Meri iz Gostilne odšla na psihiatrijo?

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Potem ko je prejšnji konec tedna prostovoljno zapustila šov Gostilna išče šefa, naj bi Meri pristala v psihiatrični bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Po poročanju revije Lea je imela Meri pri odstopu iz Gostilne precejšnje težave. Kot pišejo na svojih straneh, so v uredništvo dobili sporočilo, v katerem je bilo zapisano: "Pop TV je ni pustil domov, zato je njen fant poklical policijo, ki jo je prišla iskat. Zdaj pa je v Polju v psihiatrični bolnišnici."

O Merijinem stanju smo seveda povprašali na televizijski hiši, ki predvaja Gostilno, kjer pa so nam odgovorili, da z Meri po njihovih informacijah ni nič narobe. So nam pa že pred dnevi dejali, da do nadaljnjega z njo ne bo mogoče dobiti intervjuja, saj želi imeti nekaj medijskega miru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 19:23 18. Oktober 2012.

    Hm-če ji lahko kaj pomagam, naj se mi javi:)hehe-ostalim komentatorjem pa-Ljudje ma saj nismo v prvih štirih razredih OŠ

  • 09:17 18. Oktober 2012.

    Groza, kaj bi ljudje naredili za prepoznavnost!!!

  • 15:00 17. Oktober 2012.

    Ja, dejansko KRIZNA ... me zanima ali je dejansko šolo dokončala ali je bila samouk ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.