Meri spokala kovček in šla!

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Tekmovalka v šovu Gostilna išče šefa Meri se je izselila.
Oglej si celoten članek

Resničnostni šov je zapustila že tretja tekmovalka. Meri je imela že več dni krizo in razmišljala o tem, da bi šla domov, kaplja čez rob pa je bila včeraj po izzivu.

"Grem pakirat. Sweet home Alabama. Prihaja mamica. Bejž iz tega prekletstva, čim dalj te noge nesejo," je vesela govorila sama s seboj, ko je pakirala kovček. V smehu se je poslovila od sotekmovalcev in zapustila hišo.

O odhodu iz šova je razmišljala že po odhodu Špele, ki je prva zapustila hišo, potem ko so gledalci izglasovali, da se mora izseliti. Prostovoljno je hišo zapustila še Simona, ki se je zaradi velikih bolečin odločila, da gre domov.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:17 16. Oktober 2012.

    Oddaja je dobra, naporna, vendar dobiti nagrado in IME v javnosti,<br />nemore biti lahko. Meri bo služila kar tam kot …

  • 19:50 13. Oktober 2012.

    Kdaj bo konc tega sranja??? Debilno...Džurotova jajca: pol čefurska slovenščina kakršno govori sam - in že je humoristična oddaja...Debilno...

  • 17:31 13. Oktober 2012.

    edino pravilno. ženska je nesposobna in zatežena.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.