Meryl bo železna lady

Foto: Žurnal24
Igralka Meryl Streep se dogovarja za glavno vlogo v biografiji o nekdanji britanski premierki Margaret Thatcher.
Oglej si celoten članek

Meryl Streep se za projekt dogovarja z režiserko Phyllido Lloyd, ki je režirala veliko uspešnico Mamma Mia! Moža Thatcherjeve naj bi zaigral Jim Broadbent.

Zgodba naj bi se dogajala dva tedna pred falklandsko vojno. Gre za vojno, ki je trajala dobra dva meseca leta 1982 med Argentino in Združenim kraljestvom zaradi spora glede posesti Falklandskih otokov, Južne Georgie in Južnega Sandwichevega otočja. Vojna je premierki pomagala pri priljubljenosti, tako da je leto kasneje znova zasedla premierski stolček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.