Metka že med snemanjem Ljubezni po domače z drugim

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
To je za Žurnal24 potrdila Metka iz šova Ljubezen po domače, ki se je borila za srce Mateja Ruparja.
Oglej si celoten članek

"Ja, res je, noseča sem," je za Žurnal24 potrdila Metka Smole iz šova Ljubezen po domače, kjer se je borila za postavnega Mateja Ruparja. Zanimalo nas je, kdo je skrivnostni bodoči očka in izvedeli, da sta v zvezi že eno leto: "Skupaj sva eno leto, tam nekje od sredine snemanja šova."

Povedala nam je, da se počuti enkratno in da nima nikakršnih nosečniških težav ter da s partnerjem že pridno načrtujeta prihod njunega prvorojenca. "Dobila bova fantka," je povedala in dodala, da se glede imen strinjata: "V ožjem izboru je pet imen, ampak saj imava še čas, da se odločiva, kateri je pravi. Sem v sedmem mesecu nosečnosti." Črnolasa tekmovalka poptevejevega šova bo mamica postala septembra.

Dodala je, da sta šov gledala skupaj in da fant ni imel posebnih pripomb: "Nič ni komentiral, všeč mu je bilo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:07 13. Junij 2017.

    Sami igralci.

  • 14:54 13. Junij 2017.

    Metki in njeni družini želim od srca v se hajboljše. Sodelovanje v tem resničnostem šovu prirpisujem njeni denarni stiski. Sicer …

  • 14:17 13. Junij 2017.

    In ti je Matej :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.