Metko Albreht zamenjala Barbara Žgalin

Foto: Dejan Nikolič
Foto: Dejan Nikolič
Metka Albreht ne skrbi več za videz ekipe informativnega programa.
Oglej si celoten članek

Govorice, da je Pro Plus po več kot 20 letih prekinil pogodbo s stilistko Metko Albreht, ne držijo. Se je pa njihovi ekipi stilistov pridružilo novo ime - Barbara Žgalin, ki bo prevzela del Metkinih nalog."Barbara Žgalin od prvega februarja skrbi za stajlinge celotnega informativnega programa, Metka Albreht pa sodeluje pri nekaterih produkcijskih projektih,“ so za Žurnal24 razložili na POP TV.

Njihove besede je potrdila tudi Metka. "POP TV je že 20 let arhitekt moje poslovne poti in to ostaja tudi v prihodnje. Z delom v dnevno informativnem programu sem zaključila, še vedno pa moj pečat nosijo najodmevnejši projekti POP TV. Pravkar zaključujemo oddajo Na žaru. V polnem teku pa so nove oddaje in svoje delo posvečam izključno temu segmentu programa, saj zahteva polno angažiranost in celega človeka!" pravi priznana stilistka.

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.