Mia ne ve, kdo je oče njenega sina

Foto: twitter.com Ronan Farrow Foto: Žurnal24 frank sinatra the voice frankie Foto: Flynet Woody Allen
Mia Farrow je prevarala Woodyja Allena.
Oglej si celoten članek

Igralka in velika humanitarka Mia Farrow je reviji Vanity Fair povedala, da je "čisto mogoče", da njen bivši mož Woody Allen ni oče njenega sina Ronana. Kot pravi, bi lahko zanosila tudi s Frankom Sinatro.

Mia je povedala, da je bil Sinatra, ki je umrl leta 1998, ljubezen njenega življenja. "Nikoli nisva šla zares narazen,“ je izdala zvezdnica, ki ima štiri biološke in deset posvojenih otrok.

Mia in Frank sta bila poročena med letoma 1966 in 1968. Leta 1980 je večno zvestobo obljubila režiserju Woodyju Allenu. Zakon je razpadel, ko je Allen ženo prevaral z njuno posvojenko Soon-Yi Previn.

25-letni Ronan je takrat z očetom in sestro prekinil vse stike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.