Michael Buble ostaja samski

Foto: Žurnal24 Michael Buble in Emily Blunt sta bila skupaj tri leta.
Kanadski pevec Michael Buble po razhodu z britansko igralko Emily Blunt ostaja samski.
Oglej si celoten članek

Kanadski pevec Michael Buble, znan po svojih izrednih vokalnih sposobnostih, ki v jazzovskem in svingovskem stilu zvenijo čudovito, je julija po treh letih končal romanco z britansko igralko Emily Blunt. Po tem so ga paparaci ujeli med poljubom s pevko Heather Fogarty in mu pripisovali novo ljubezen.

Michael Buble je znan po svojih izrednih vokalnih sposobnostih.

 
Michael sedaj odgovarja, da ni tako, saj naj bi z njo odšel le na en zmenek, potem pa se nista več videla. Povedal je: »Saj je bilo v redu, vendar ostajam samski in pripravljen sem na nova poznanstva«.

Michael slovi kot inkarnacija Franka Sinatre , zato so njegovi koncerti z živo spremljavo velikih orkestrov razprodani.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.