Michael Phelps po novem samski

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Slavni plavalec Michael Phelps je končal razmerje z dekletom Megan Rossee.
Oglej si celoten članek

27-letni plavalec je ugotovil, da njuno razmerje ne vodi nikamor, zato se je odločil, da mu naredi konec. Rad bi namreč videl, kakšne ima še druge možnosti.

Par se je začel videvati januarja, nekaj mesecev kasneje pa je šele prišlo v javnost, da sta skupaj. Njegovi prijatelji so ga svarili, da ga natakarica Megan samo izkorišča, da bi uspela v svetu slave, vendar je bil takrat zaljubljeni plavalec gluh za vsa svarila.

O njunem razmerju pa se je naglas začelo govoriti šele avgusta, potem ko je z njim pozirala med njegovim razkazovanjem olimpijskih medalj poletnih olimpijskih iger v Londonu. Phelps je namreč osvojil največ odličij, in to kar 22.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.