Michael Schumacher: Grozil njegovima otrokoma

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
25-letnik je poskušal izsiljevati Corinno Schumacher.
Oglej si celoten članek

Corinna Schumacher, žena nekdanjega dirkača Michaela Schumacherja, je v začetku lanskega leta prejela elektronsko sporočilo, v katerem je 25-letni moški od nje zahteval 900 tisoč evrov. Če denarja ne bo prejel, se bosta njena otroka Gina in Mick "ponesrečila“.

"V formuli 4 se zgodi veliko nesreč,“ je zapisal mladenič iz Dettingena, ki svojega dejanja ni dobro načrtoval. V sporočilu je namreč navedel številko svojega bančnega računa, zato ga je policija takoj našla. Sodnik je 25-letnika sedaj obsodil na eno leto in devet mesecev pogojne kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.