Michelle dobila visoko kazen

Foto: Žurnal24
Zvezdnica serije Skrivnostni otok Michelle Rodriguez bo morala za pol leta v zapor.
Oglej si celoten članek

Michelle Rodriguez © Flynet Pictures/JLP

 
Igralka Michelle Rodriguez , ki je zaslovela s serijo Skrivnostni otok, v kateri igra Ano-Lucio, bo morala zaradi prekršitve pogojne kazni za 180 dni za zapahe.

Lepotico je sodišče v Los Angelesu leta 2004 zaradi vožnje pod vplivom alkohola in bega s kraja nesreče obsodilo na tri leta pogojne kazni in dva dni zapora. Od tedaj pa se je igralka zapletla že v več incidentov. Leta 2005 so jo zato obsodili še na 30 dni socialnega dela in enomesečno odvajanje od alkohola. Zdaj so ugotovili, da zvezdnica tega ni izpolnila, zato sodnik ni pokazal usmiljenja. Rodriguezova bo morala tako 24. decembra v ječo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.