Michelle Obama navdušila s fotografijo zgoraj brez

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kakšna lepotica!
Oglej si celoten članek

Nekdanja prva dama ZDA Michelle Obama je 17. januarja dopolnila 57 let, za vse čestitke pa se je oboževalcem zahvalila na Instagramu in objavila fotografijo, na kateri jo krasijo naravni kodri, njen obraz pa je povsem nenaličen. Splet je navdušen nad Michellino naravno lepoto, ona pa je ob fotografiji zapisala: "Hvala vsem za prisrčne rojstnodnevne čestitke. Vem, da je bilo preteklo leto na vseh ravneh težko za vse nas, zato le upam, da skrbite zase in najdete radost v majhnih trenutkih. Ljubim vas vse."

Prekrasno voščilo pa ji je na Instagramu namenil tudi njen soprog, bivši predsednik ZDA, Barak Obama: "Vse najboljše moji ljubezni, moji partnerki in moji najboljši prijateljici. Vsak trenutek s tabo je blagoslov. Ljubim te, Miche."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:23 24. Januar 2021.

    Kaj pomeni zdaj ta zgoraj brez-a ni nič v šofitu ali kaj......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.