Michelle Pfeiffer je bila članica bizarnega kulta

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Michelle Pfeiffer je razkrila, da je bila članica kulta.
Oglej si celoten članek

Igralka je presenetila z neverjetnim razkritjem, da je bila nekoč članica kulta. Stara je bila 20 let in je ravno prišla v Hollywood, ko je padla pod vpliv para, za katerega je sprva mislila, da sta osebna trenerja.

"Ves čas sta me nadzirala. Nisem živela pri njima, vendar sem bila veliko časa tam in ves čas sta mi govorila, da moram večkrat priti do njiju. Za čas, ki sem ga preživela tam, sem morala plačati, tako da me je to denarno zelo izčrpalo," je povedala za The Sunday Telegraph.

V kultu so verjeli v to, da lahko živijo brez hrane in vode ter da je sonce edino, ki lahko telesu priskrbi vso potrebno energijo. Igralka je morala na strogo dieto.

Ko se je leta pozneje pripravljala na eno od svojih vlog, je s pomočjo nekdanjega moža Petra Hortona dojela, da je bila v kultu. Zanimivo pa je, da je igralka, ki je zdaj že dve desetletji poročena s producentom in scenaristom Davidom E. Kelleyjem, stroga veganka, kar pa se je očitno začelo, ko je bila v omenjenem kultu.

Verniki tako imenovanega breatharianisma so prepričani, da je hrana za telo nepotrebna in da je sončna svetloba vse, kar telo potrebuje. Prepričanje je privabilo veliko kritik, krivo pa je za številne smrti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.