Michelle ponosna na prizore seksa

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet)
Igralka Michelle Williams pravi, da je zelo ponosna na prizore seksa v novem filmu Blue Valentine, v katerem je zaigrala s svojim izbrancem Ryanom Goslingom.
Oglej si celoten članek

Michelle je v nekem intervjuju spregovorila o novi romantični drami Blue Valentine, za katero pravi, da ima najlepše intimne prizore, ki so bili kdaj posneti. Prizori seksa, ki jih je posnela s svojim izbrancem Ryanom Goslingom, so po njenih besedah zelo okusni.

 

"Ko sem videla, kar smo posneli, sem si mislila, da česa takšnega še nikoli nisem videla v filmu, na kar sem zelo ponosna. V teh prizorih ni ničesar neokusnega, mislim, da sva z Ryanom dobro opravila svoje delo," je razkrila Michelle in dodala, da sta se tako Ryan kot režiser sprva bala, da ji posneti prizori ne bodo všeč.

 

"Dejala sta mi, da lahko vse skupaj izrežemo, če me moti. A je ravno nasprotno! Vesela sem, da nama je uspelo posneti tako čudovit film."

 

Film, ki je primeren za starejše od 18 let, je že doživel premiero v Avstraliji, v ostale kinematografe pa prihaja prihodnje leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.