Mick Jagger in Joss Stone ustanovila skupino

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pevec legendarnih Rolling Stonesov Mick Jagger je s soul pevko Joss Stone in drugimi velikimi glasbenimi imeni ustanovil skupino Superheavy.
Oglej si celoten članek

Petčlanski skupini pripadajo še Damian Marley, sin Boba Marleyja, Dave Stewart iz skupine Eurythmics ter indijski skladatelj in pevec A. R. Rahman, ki je med drugim napisal glasbo za filmsko uspešnico Revni milijonar. Skupina namerava v sredini septembra izdati prvenec Miracle Worker.

Plošča bo združevala različne glasbene žanre, od reggaeja in balad do indijskih pesmi, za vokale pa bodo poskrbeli štirje člani. "To je rahlo nenavadno, plošča je drugačna, kot bi ljudje pričakovali, vseeno pa jo bodo razumeli," je za glasbeno revijo Rolling Stone povedal Mick Jagger. Vest o uradni ustanovitvi skupine, ki je Stewartova ideja, so sporočili iz podjetja Universal Music in tako potrdili govorice o novi "superskupini", ki krožijo že nekaj časa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.