Mick Schumacher prvič spregovoril o očetu

Foto: EPA
Foto: EPA
To je o svojem slavnem očetu povedal 18-letni Mick Schumacher.
Oglej si celoten članek

Michael Schumacher se je 29. decembra 2013 ponesrečil med smučanjem. Zaradi hudih poškodb možganov je nekaj časa ležal v komi. Družina sedemkratnega svetovnega prvaka se je zavila v molk, zato o njegovem zdravstvenem stanju javnost že lep čas ni izvedela nič novega. Govoric je zato veliko …

Njegov sin Mick, ki bo sedaj dirkal v Formuli 3, je o svojem očetu doslej molčal, tudi zato, ker ga s Schumijem ves čas primerjajo. V intervjuju za Bild pa je naredil izjemo. "Moj vzornik je moj oče. Ker je najboljši. Moj idol,“ je povedal Mick, ki si želi nekoč dirkati v Formuli 1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:36 29. Marec 2017.

    Dragi urednik, lahko prosim tej pisunki že enkrat pokažeš vrata?

  • 11:06 29. Marec 2017.

    vse

  • 10:09 29. Marec 2017.

    No sedaj sem pa bogatejši za res veliko novico o Šumiju. Hvala Žurnal. Drugič pa nas ne imejte za norca, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.