Mickey preseneča novinarje

Foto: Žurnal24 Stari osvajalec uživa v lepotah Hrvaške obale.
Mickey Rourke je po obisku sarajevskega filmskega festivala prišel še Dubrovnik, kjer uživa v čarih dalmatinskega mesta.
Oglej si celoten članek

V Dubrobniku, kjer prav tako kot v Sarajevu promovira svoj film The Wrestler, 56-letni igralec Mickey Rourke vzbuja veliko zanimanja. S svojim vedenjem polni rumene strani, novinarje, ki so z njim v stiku, pa vedno znova preseneti.

Tako je na konferenci novinarki hotel vreči mikrofon, da se ji ne bi bilo treba dvigniti ponj, drugi pa je v šali grozil z varnostnikom, saj naj bi mu postavila napačno vprašanje. Najbolj pa je presenetil novinarko, ki ga je vprašala, ali se mu zdi bolje iti na rdečo preprogo s čivavo (igralcu je februarja umrla čivava Loki, katere smrti še ni prebolel) ali z dobro žensko. Mickey ji je dejal: "Ne vem, obrni se, da vidim tvojo rit." Po ogledu ji dejal le: "Ni slabo … To je moj odgovor."

Kot je povedal sam, je Mickey na Hrvaško prišel, ker je slišal, da je tam veliko lepih žensk. Še posebej ga zanima svetovna prvakinja Blanka Vlašič, katere telefonsko številko že išče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.