Middletonova naj bi izkoriščala otroke

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Starša vojvodinje Kate, ki vodita uspešno podjetje, naj bi izkoriščala mehiške otroke.
Oglej si celoten članek

Hude obtožbe zoper starša vojvodinje Catherine. Middletonova, ki prodajata potrebščine za zabave, naj bi izdelke producirala v Mehiki, kjer so jih za drobiž izdelovali otroci. Najmlajši so bili stari pet let.

Kot poročajo mediji, naj bi otroci za eno uro dela dobili le 15 centov. Za podjetje Party Pieces, ki je v lasti družine Middleton, naj bi tudi do deset ur na dan delale cele družine, in to sedem dni na teden. Delavci so kljub trdemu delu komaj shajali, podjetje pa naj bi bilo vredno 3,5 milijona evrov.

Na obtožbe se je že odzval predstavnik podjetja, ki je sporočil, da so poročanja vzeli zelo resno in da jih bodo natančno proučili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:45 4. Marec 2013.

    Taki so zreli za Goli otok!

  • mph
    11:07 4. Marec 2013.

    Se strinjam, pa ne samo take vidne osebnosti, tukaj bi morala obstajati sistematična kontrola.

  • 10:22 4. Marec 2013.

    S takšnimi ljudmi naj ne bi bilo milosti. Prasci, ne pa ljudje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.