Middletonova noče kraljeve varuške

Foto: EPA
Foto: EPA
Kate Middleton bo po rojstvu prvorojenca več tednov preživela pri svoji materi.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja cambriška Kate Middleton po rojstvu otroka ne bo najela kraljeve varuške, temveč se je odločila, da bo najmanj šest tednov preživela pri svojih starših, Carole in Michaelu Middletonu.

Razlog za takšno odločitev je povsem pričakovan, Kate se namreč najbolj varno počuti pri svoji družini in ima občutek, da je njena mati najboljša oseba, ki bi ji pomagala pri negi dojenčka.

Vir pravi, da je njena mati presrečna, da bo postala babica in je že pričela s preurejanjem hiše, da se bosta njena hči in vnuk karseda dobro počutila.

Drugi razlog pa je ta, da Kate in princ William čakata, da jima preuredijo novo stanovanje.

Prvorojenec ali prvorojenka se bo rodil v zasebnih prostorih bolnišnice St. Mary, kjer se je rodil tudi William.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.