Miha Brajnik postal očka

Foto: Dejan Nikolič za Planet TV
Foto: Dejan Nikolič za Planet TV
Voditelj Planet TV Miha Brajnik je dobil sina.
Oglej si celoten članek

Malček, ki so ga novopečeni starši poimenovali Kolja, je ob rojstvu meril 50 centimetrov, tehtal pa 3.645, piše Siol.net.

Miha, ki je z mamo svojega otroka že 12 let v zvezi, je ob rojstvu povedal, da bo poskušal vrednote, ki jih je dobi od staršev, prenesti na svojega sina. "Za to, da narediš otroka, ne potrebuješ izpita. Izpit potrebuješ za kolo ali avto. Otroka lahko naredi vsak zdrav tepec, a vsak izmed staršev ima potem svoj način vzgoje otroka in to predaja nanj. Ne bom izumil tople vode, se bom pa trudil, da na otroka prenesem najboljše stvari, tudi tiste, za katere mislim, da so mi jih dali starši," je v nedavnem intervjuju za zgoraj omenjeni medij povedal Miha.

Družinici čestitamo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:40 21. November 2013.

    Mater, kakšna imena si omislijo znani Slovenci.<br />A je to moderno, da je Slovenc Kolja! Me spominja ta ime na …

  • 10:33 21. November 2013.

    A ni Kolja srbsko ime ? ... Naj me kdo popravi če se motim ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.