Miha počival na Ninih balonih

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Miha Brajnik, voditelj oddaje Moj dragi zmore, je počival na oprsju sovoditeljice Nine Osenar.
Oglej si celoten članek

A ne tako, kot bi si morda želeli vi. Miha se je z ekipo Planet TV namreč udeležil kviza Kdo bo koga, v katerem je počival na prsih svoje sovoditeljice Nine Osenar. "Končno so se Mihiju uresničile sanje in počiva na mojih balonih," se je zabavala Nina, ki je Mihovo nalepko z imenom pričvrstila na svojo obleko, Miha pa si je nadel ime Nina.

Miha je sicer srečno zaljubljen in pričakuje svojega prvega otroka, z Nino pa se pred kamerami le rada šalita, saj se, kot rada poudarita, pri smislu za humor odlično ujameta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:38 30. Avgust 2013.

    Da ne bom trafnal in smetil prostora. BRAVO !

  • 14:13 26. Avgust 2013.

    hahah..na balonih??? no malo večjih mozoljčkih ;)

  • 09:30 26. Avgust 2013.

    Novica, da te kap!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.