Mija Janković z "novo snaho" na tednu mode

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Sinoči smo na slovenskem tednu mode ujeli ženo ljubljanskega župana Mijo Janković in novo dekle njenega sina Damijana, 19-letno Ursulo.
Oglej si celoten članek

Kot smo prvi poročali, je Damijan Janković na sveže zaljubljen v temnolaso 19-letno Ursulo. Ta je včeraj na teden mode v Ljubljani pospremila mamo svojega izbranca, Mijo Janković.

Dekleti, ki sta med modno revijo sedeli na najboljših sedežih, se pravi v prvi vrsti, se očitno zelo dobro razumeta. Že pred dogodkom sta šli na pijačo, med modno poslastico pa sta se vidno zabavali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:59 27. Oktober 2011.

    A zdaj boste pa vsako sponzorušo, ki počepne Opankoviću jr., kle gor opeval kot snaho??<br />Če že je je snajka....V …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.