Mijin brat v zapor zaradi zlorabe dečkov

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Brat igralke Mie Farrow je obsojen na deset let zapora, ker je spolno zlorabil dva fantka v svoji soseski.
Oglej si celoten članek

Sodnica je 67-letnemu Johnu Villers-Farrowu, bratu znane igralke Mie Farrow, prisodila 10 let zapora, potem ko so se na sodišču zaradi zlorabe dveh dečkov sestajali več kot eno leto.

Še julija se je John izrekel za nedolžnega, ko se je skliceval na zakon, da se lahko vsak izreče za nedolžnega, dokler mu ni dokazano nasprotno. A dokazi in priče so govorili zase, saj sta dva moška dokazala, da ju je spolno zlorabljal med letoma 2000 in 2008, ko sta bila oba še otroka. Tožilci so trdili, da ju je 67-letni poslovnež, mož in oče začel zlorabljati, ko sta bila stara 8 in 9 let.

Villers-Farrow se je obema žrtvama opravičil, čeprav ju med izrekom kazni ni bilo na sodišču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.