Mikija Miško je udarila kriza

Foto: Žurnal24 Eden izmed najbolj priljubljenih Disneyjevih likov je zagotovo Miki Miška.
Kriza je prizadela tudi velikana filmske produkcije Walta Disneyja. Po poročanju Slovenske tiskovne agencije bo namreč zaprl kar devet od trinajstih trgovin v Franciji.
Oglej si celoten članek

Predstavnik Disneyjevega podjetja je za časnik Le Figaro izjavil, da se ne želijo popolnoma umakniti iz Francije in da tudi ne izključujejo možnosti odprtja novih poslovalnic, ko se bo gospodarski položaj izboljšal. Podružnica ameriškega podjetja je že dolgo časa v rdečih številkah, še poroča agencija, z zaprtjem francoskih trgovin pa bodo ukinili približno sto delovnih mest.

Disney je že na začetku leta napovedal zmanjševanje števila delovnih mest v svojih zabaviščnih parkih v Združenih državah Amerike, Disneylanda pri Parizu pa to doslej še ni doletelo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.