Mikijev dom prodajali na javni dražbi

Foto: Mare Vavpotič
Foto: Mare Vavpotič
Znani glasbenik Miki Vlahović se je znašel v dolgovih.
Oglej si celoten članek

Nad Mikija Vlahovića, člana priljubljene skupine Victory, so se zgrnili temni oblaki. Miki se je očitno znašel v finančni zagati, zaradi česar se je njegov dom za polovično ceno že drugič znašel na javni dražbi. Miki glede na odredbo o prodaji, ki jo je izdalo Okrajno sodišče v Ljubljani, dolguje upniku Sberbank banki d.d.

Glasbenik je o svojih finančnih zadevah redkobeseden, povedal je le, da je neprijetnost že rešil: "Dražba je bila neuspešna, svoj dolg sem poravnal in v kratkem bo izdan tudi sklep o ustavitvi postopka." Zakaj je do tega prišlo, ni želel komentirati, omenil je le, da so njegove finančne težave povezane z dedovanjem oziroma pokojnim očetom.

Ali je bil postopek res zaustavljen, smo povprašali tudi na Okrajnem sodišču v Ljubljani in dobili sledeč odgovor:

"V izvršilni zadevi opr. št. In 90/2009  upnika Sberbanka d.d., Dunajska 128A, Ljubljana, ki jo zastopa odvetniška pisarna Zaman d.o.o., Župančičeva ul. 8, Ljubljana zoper dolžnika Mirana Vlahović, Gabrov trg 1, Ljubljana je bila za dne 3.3.2016 razpisana 2. javna dražba. Dražbeni narok je bil preložen za nedoločen čas."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:10 12. Marec 2016.

    Najmu JJ poplača dolgove!!!

  • 23:31 11. Marec 2016.

    A ni to tisti bajsi od onega banda, ki so Janši na dan velikega poraza špilali Dan ljubezni? :)<br />Cepec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.