Miklavž z bujno domišljijo

Foto: promocijsko gradivo rokovnik_leonardo Foto: promocijsko gradivo retrovideo_hocemto_ziv Foto: promocijsko gradivo ticnica_kupikupisi_ziv Foto: promocijsko gradivo prucka_nn_ziv Foto: promocijsko gradivo dariila
Miklavževe sladkarije izginejo vse prehitro, zato predlagamo, da jih letos podarite v lovilcu sladkarij. Tudi Miklavž je lahko navihan.
Oglej si celoten članek


Niso značilna Miklavževa darila, so pa primerna tako za otroke kot za odrasle prijatelje, sodelavce – in to ne samo na miklavževo, temveč tudi za božič, novo leto ali katero drugo veselodecembrsko priložnost.

Od opice do pručke

Majhen rokovnik v najljubši barvi vaše šolarke in sodobna postaja za nomade neba, ravno prav velika, da velike ptice, kakršne so vrane in golobi, ne morejo preganjati manjših, sta darili za nežne duše. Za tiste, ki pogrešajo nekdanjo kričečo grafiko videoigric, so primerne škatlice za bombončke pac man in super mario bros. Opico s superelastičnimi trakovi v rokah lahko katapultirate na ogromne razdalje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.