Mila Ashtona izsiljuje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Mila Kunis je pripravljena na naraščaj, a ne, preden se Ashton ne loči od Demi.
Oglej si celoten članek

Mila Kunis je svojega dragega Ashtona Kutcherja postavila pred dejstvo: če se čim prej ne ločiš od Demi Moore, pozabi na dva moža in pol! "Naj kar lepo pozabi na otroke, preden Demi ne bo zgodovina," naj bi Mila izdala svoji prijateljici, saj Ashton in Demi, ki sta bila v zakonu šest let, že dve leti zavlačujeta z ločitvijo. Za zavlačevanje naj bi bila kriva Demi, a Mila meni, da je to le Ashtonov izgovor.

Po pričevanju virov naj bi si igralec sicer zelo želel družine z Milo, a Kunisova je odločena, da se to ne bo zgodilo, preden ne doseže svojega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.