Mila ima v mobitelu slike golega Justina

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Hekerji so se tokrat spravili nad telefon Mile Kunis, v katerem naj bi bile tudi slike golega Justina Timberlaka.
Oglej si celoten članek

Igralka Mila Kunis je še ena v nizu hollywoodskih zvezd, ki so postale žrtve hekerjev. Ti so ji namreč vdrli v mobitel, na katerem naj bi bile tudi štiri zvezdničine zasebne fotografije. Na dveh od teh naj bi bil njen soigralec v filmu Prijatelja samo za seks Justin Timberlake – na eni leži na postelji zgoraj brez, na drugi pa ima na glavi rožnate spodnje hlačke. Tretja fotografija prikazuje Milo med kopanjem v kadi, na zadnji sliki pa je z neznanim moškim. Heker naj bi našel tudi določena sporočila, ki naj bi si jih lepotička izmenjevala z Justinom.

Mila sicer vsekakor ni prva tarča hekerskega napada. Včeraj smo poročali o golih fotografijah Scarlett Johansson, ki so zaokrožile po spletu, med slavnimi žrtvami hekerjev pa so se znašle tudi Rihanna, Miley Cyrus, Ali Larter ter Vanessa Hudgens.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.