Mila Kunis je noseča

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pred kratkim sta se Mila Kunis in Ashton Kutcher zaročila, zdaj pa se je izvedelo, da pričakujeta otroka. Ashtonova bivša žena je ljubosumna.
Oglej si celoten članek

30-letna igralka Mila Kunis in Ashton Kutcher, ki sta se pred nekaj tedni zaročila, pričakujeta naraščaj. "Oba sta zelo zelo srečna. Je pa še vedno zgodaj," je povedal vir za People. "To sta si oba želela. Zelo sta srečna," pa je povedal vir za Us Weekly.

Milo so pred kratkim opazili obiskovati tečaj joge za bodoče mamice v Los Angelesu.

Pojavile so se tudi govorice, da pričakujeta dvojčka, vendar je vir blizu para potrdil, da pričakujeta enega otroka.

Po navedbah več virov pa se paru ne bo mudilo s poroko, še posebej ker je na poti njun otrok. "Zaroka ne bo kratka. Nimata še nobenih poročnih načrtov," je povedal vir.

Demi je besna

Novica o nosečnosti pa je pognala v zrak Ashtonovo nekdanjo ženo, Demi Moore. Viri trdijo, da je zelena od ljubosumja in zavisti.

"Demi je na Milo zelo ljubosumna. Vedno je bila. Še preden je bila z Ashtonom, je bila ljubosumna na njeno kariero. Sedaj, ko z njenim nekdanjim možem pričakuje otroka, pa je Demi postala izjemno bridka. Vsa je iz sebe. Ko je bila poročena z Ashtonom, se nista mogla zediniti, ali imeti otroka ali ne. Ona si jih je želela, on pa nikoli ni bil pripravljen," je povedal vir.

Svojemu nekdanjemu možu Demi zameri še to, da ji novice o nosečnosti nista sporočila osebno, temveč jo je izvedela iz medijev, sicer bi se umaknila iz mesta, je še znano.

Mila in Ashton sta začela hoditi predlani, potem ko se je Ashton dokončno razšel in ločil od Demi. A poznala sta se že vrsto let, saj sta skupaj v 90. letih snemala komedijo Oh, ta sedemdeseta. Ashton se je v Milo zaljubil že takrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:22 24. Marec 2014.

    Na tej sliki izgleda ona,kot,da je pingvinova potomka )))))

  • 10:15 24. Marec 2014.

    BIVŠA BO SPET ZNORELA.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.