Mila Kunis v strahu pred Stuartom Dunnom

Foto: EPA
Foto: EPA
Iz psihiatrične bolnišnice je pobegnil zalezovalec igralke Mile Kunis, Stuart Lynn Dunn.
Oglej si celoten članek

Dunn je brez dovoljenja zapustil kliniko Olive Vista Behavioral Health Center, ki se nahaja v kalifornijskem mestu Pomona. Uslužbenci psihiatrične bolnišnice so o pogrešanem bolniku obvestili policijo, ki je o begu takoj obvestila igralko.

Dunn je bil v preteklosti večkrat aretiran, ker je Kunisovo nadlegoval. Leta 2012 so ga ujeli v stanovanju, ki je bil v lasti zvezdnice. Kunisova je po tem dogodku od sodišča zanj zahtevala prepoved približevanja. Ker se Dunn tega ni držal, je moral pred sodnika, ki ga je obsodil na šestmesečno zdravljenje.

Mediji poročajo, da je Dunn še vedno na begu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.