Mila Kunis veliko joka

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Mila Kunis ne more končati s pretakanjem solza.
Oglej si celoten članek

Mila Kunis in Ashton Kutcher sta 30. septembra postala starša deklice, ki sta jo poimenovala Wyatt Isabelle. Presrečna starša od takrat še ni bilo na spregled, se je pa oglasil prijatelj družine, ki je povedal, da Mila veliko joka. "Vsakokrat, ko pogleda Wyatt, začne pretakati solze sreče,“ je razkril vir in dodal, da takšnega odziva pri Mili ni pričakoval, saj ni pretirano čustvena oseba.

Na vprašanje, kdaj bosta deklico predstavila javnosti, pa je vir odgovoril, da bo na to treba še malo počakati. "Ščitita svojo zasebnost. Wyatt so doslej lahko videli le družinski člani.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.