Mila pokazala (skoraj) vse

Foto: Žurnal24 Mila se je med nosečnostjo precej zredila, toda zdaj je videti bolje kot kadarko Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Le malo delov telesa je ostalo zakritih, ko je Mila Jovovich na snemanju za revijo Maxim odvrgla s sebe oblačila. Dokazala je, da je z leti videti vedno bolje.
Oglej si celoten članek

Manekenka in igralka Mila Jovovich, ki je vrhunec svoje kariere doživela v devetdesetih, je za revijo Maxim odvrgla (skoraj) vse krpice. Po boju z nosečniškimi kilogrami je 34-letna igralka dokazala, da je videti bolje kot kadarkoli prej.

Igralka je pred kratkim oznanila, da se bosta z zaročencem, režiserjem Paulom Andersonom, po šestih letih zaroke le poročila. Srečni dogodek bo konec avgusta. Za igralko bo to že tretja poroka. Par ima 20-mesečno hčerko Ever Gabo, spoznala pa sta se na snemanju filma Nevidno zlo, ki ga je on režiral, ona pa je v njem igrala. Lepotica je najbolj znana po vlogi v filmu Peti element iz leta 1997.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.