Milan Popović odgovoril na obtožbe Severinine sestre

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Marijana Vučković menda trdi, da ji Milan Popović ne dovoli obiskati nečaka.
Oglej si celoten članek

Milan Popović, bivši partner hrvaške pevke Severine in oče njenega sina, je prek odvetnikov odgovoril na obtožbe zvezdničine sestre Marijane, ki trdi, da ji Popović ne dovoli obiskati nečaka. Pravi, da leta 2014 triletniku niti daril za božič ni smela predati, piše 24sata.

Popović pravi, da ne drži, da ji je prepovedal stike z Aleksandrom, prav tako pa je zavrnil trditve, da mu ni smela predati daril. "Trditve Marijane Vučković, da so izjave Milana Popovića po medijih kontradiktorne, so napačne. Nepravilno navaja, da je v eni izjavi trdil, da 'bo s Severino imel še enega otroka ter da takrat, ko sta se razšla, pet mesecev ni videl otroka'. Neresnično je tudi, da je Popović izjavil, 'koliko denarja je zapravil v ljubezenskem zanosu,“ so za srbski Alo še povedali njegovi odvetniki.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.