Milan se je zatekel k astrologu

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Da bi rešil težave, ki jih je imel s Severino, se je Milan Popović zatekel k astrologu.
Oglej si celoten članek

V svojem lokalu se je sestal z astrologom Dušanom Veličkovićem, ki je na prenosnem računalniku gledal položaj zvezd in planetov ter mu pojasnjeval situacijo, piše srbski Alo!.

"Astrolog je bil zelo tih, tako se na začetku ni slišalo, kaj sta se pogovarjala. Ko pa sta se malo sprostila, se je točno vedelo, da sta se dobila z namenom, da bi Milan s pomočjo zvezd poskušal rešiti nastalo težavo s Severino," je povedal vir. Dvojico so ujeli tudi paparaci tabloida.

Po navedbah tabloida naj bi za nasvete po feng šuju Popović plačal tudi do 360 tisoč kun (47.800 evrov), po nasvetu pa je celo zrušil svojo hišo in spoznal slavno pevko. Nazadnje se je po takšno pomoč Milan zatekel zaradi skrbništva nad sinom Aleksandrom. Astrolog mu je povedal, kaj ga čaka v prihodnosti, kdaj bo idealen čas za razgovor z odvetniki in reševanje vprašanja skrbništva. Po razgovoru je bil Milan videti zadovoljen.

Vojna se nadaljuje

Srbski "kralj bakra" je za hrvaške medije povedal, da sina ni videl od 19. julija. Hotel ga je odpeljati na počitnice, vendar Severina tega ni dovolila. Rekla mu je, da ima otrok svoje navade in red, ki so po njenih navedbah primerni le za njen urnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.