Miley Cyrus je najbolj iskana zvezdnica

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet) Foto: Žurnal24 Megan Fox Foto: Žurnal24 Britney Spears Foto: Žurnal24 Razlitje nafte v Mehiškem zalivu Foto: Žurnal24 Svetovno prvenstvo v nogometu Slovenija Foto: Žurnal24 Miley Cyrus Foto: Žurnal24 Tridesetletnica se je preizkusila še kot pevka. (Foto: Flynet) Foto: Žurnal24 Kontroverzna Lady Gaga se bori za pravice homoseksualcev. (Foto: Flynet) Foto: Žurnal24 iPhone Foto: Žurnal24 Justin Bieber Foto: Žurnal24 Ameriški idol
Spletni iskalnik Yahoo je objavil seznam ključnih besed, ki so bile letos najbolj iskane. Zvezdnica, ki je prilezla najvišje, je Miley Cyrus. Oglejte si lestvico desetih najbolj iskanih.
Oglej si celoten članek

Yahoo je objavil seznam desetih ključnih besed, ki so jih uporabniki najpogosteje vtipkali v njihov spletni iskalnik. Osemnajstletna Miley Cyrus je ena izmed

šestih zvezdnikov, ki so se uvrstili na lestvico najbolj iskanih, za kar se lahko zahvali svojim golim fotografijam in koncu popularne serije Hannah Montana.

Kontroverzni Disneyjevi zvezdnici, ki je zasedla tretje mesto, sledi starleta Kim Kardashian (zmagovalka iskalnika Google), petega pa je zavzela Lady Gaga. Na lestvici so se znašli še Megan Fox, Justin Bieber in Britney Spears.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.