Miley Cyrus je samska

Foto: Žurnal24 Miley v času ločitve svojih staršev očitno ne potrebuje Liamove tolažbe. (Foto:
Mlada zvezdnica Miley Cyrus je znova samska. Po nekaj mesecih ljubezni se je razšla s soigralcem iz filma Poslednja pesem Liamom Hemsworthom.
Oglej si celoten članek

Pevka in igralka Miley Cyrus, ki bo jeseni praznovala 18 let, se je razšla s fantom Liamom Hemsworthom, s katerim sta se spoznala na snemanju filma Poslednja pesem. V sredo je Liamov predstavnik medijem sporočil, da sta se igralca razšla.

O koncu ljubezni se je govorilo že junija, a je Miley takrat govorice zanikala. Miley je marca letos v nekem intervjuju dejala, da je Liam njen prvi resen fant. Pred njim je hodila z Justinom Gastonom in Nickom Jonasom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.