Miley Cyrus ob naslovnico Voguea

Foto: EPA
Foto: EPA
Pevka Miley Cyrus si s svojim vedenjem uničuje kariero.
Oglej si celoten članek

Zadnje dni je precej odmevalo pevkino razuzdano vedenje na odru podelitve MTV-nagrad. Osupnila je številne, tudi glavno urednico Voguea Anno Wintour, ki se je odločila, da zvezdnice ne bo predstavila na naslovnici priznane modne revije.

Pevko so že fotografirali za decembrsko izdajo revije, ki bo izšla v Ameriki. Wintourjeva je bila precej vneta, da bi pevko predstavila kot novo modno ikono, vendar se je takoj po njenem nastopu premislila. "Anni se je zdela vsa stvar odvratna," je povedal vir. Odločila se je, da bo naslovnico peljala v drugo smer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.