Miley je spet samska

Foto: Žurnal24 Miley v času ločitve svojih staršev očitno ne potrebuje Liamove tolažbe. (Foto:
Minuli teden je bil za Miley Cyrus precej naporen. Medtem ko se njena starša ločujeta, se je tudi sama razšla s svojim fantom.
Oglej si celoten članek

Miley Cyrus, ki bo konec novembra dopolnila 18 let, se je razšla s svojim fantom Liamom Hemsworthom. "Razmerje sta znova končala," je razkril vir blizu zvezdnice. "Vendar pri Liamu in Miley nikoli ne veš. Kmalu bi lahko bila spet skupaj."

Kot je povedal nek drug vir, sta se razšla sporazumno, brez kakršnekoli drame. "Že prej sta bila dobra prijatelja, zato bosta to tudi ostala."

Parček se je spoznal junija lani, ko je skupaj zaigral v filmu Poslednja pesem. Prvič sta se razšla avgusta letos, romanco pa obudila mesec dni pozneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.