Miley užalila Roberta

Foto: Žurnal24 Nekdanja ljubimka ga ni mogla prehvaliti.
Miley Cyrus se je za svoje nepremišljene besede opravičila Robertu Pattinsonu.
Oglej si celoten članek

Igralec filma Somrak Robert Pattinson trenutno velja za najlepšega moškega na tem planetu. Z ugotovitvijo številnih revij, ki so fanta okronale za boga filmske industrije, pa se ni strinjala zvezdnica Miley Cyrus, ki je svoje mnenje tudi javno povedala. "Nisem Robertova oboževalka. Dekleta pravzaprav niso zaljubljena vanj, ampak v Edwarda, v lik, ki ga igra v Somraku," je izjavila temnolaska.

No, Miley si je zdaj premislila. Na podelitvi nagrad Teen Choice Awards je Britanca namreč spoznala in takoj spremenila svoje mnenje. "Objela sem ga. Zdaj vas razumem. Res je lep. Robert, oprosti mi," je po podelitvi na Tweeterju objavila Miley.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.