Miley zavajala zaročenca

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Kljub temu, da sta imela težave, se Miley Cyrus in Liam Hemsworth nista razšla, saj je imela pevka svoje načrte.
Oglej si celoten članek

Par je imel več mesecev težave, pred kratkim pa sta se dokončno razšla. Že dlje časa se je pričakovalo, da se bosta razšla, vendar sta še vedno ostala skupaj, saj naj bi bila Miley noseča.

"Miley je mislila, da je noseča in je že hotela veselo novico deliti z vsem svetom, še preden bi dobila potrditev od zdravnika. Liam jo je prosil, naj tega ne stori," je povedal vir blizu para. "Bil je popolnoma na tleh zaradi njunega razmerja, vseeno pa sta bila še intimna. Pristala je na to, da bo zaradi njega tiho."

Miley ga je dobesedno imela v šahu in mu govorila, če jo bo pustil samo, bo celemu svetu povedala, da jo je pustil v tako občutljivem obdobju. Rotila ga je, naj ostane ter da je lahko svoboden, samo da je ne bi pustil, je povedal vir blizu para.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.