Mili še ni obupal, želi si Mirele

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Tekmovalec, ki se je zapletel z Mirelo še ni odnehal. Povedal je, kako zelo mu je všeč Mirela.
Oglej si celoten članek

Pogovor v vili šova Parovi je začel tudi na bolj resne teme – kdo bi se s kom poročil in s kom ne. Milutin Radosavljević Mili, ki se je tiste usodne noči zapletel s slovensko tekmovalko Mirelo Lapanović je povedal, da je prav ona tista, ki ga je tako močno očarala in bi jo z veseljem popeljal pred oltar, poroča Happy TV.

"Če bi se želel s kom poročiti, je to zagotovo Mirela, ker mi je zelo všeč. Ampak ona ima zaročenca in neke svoje stvari izven te hiše," je v oddaji povedal Mili.

Andrej se ne boji

Mirela je dala jasno vedeti, da ne želi imeti nič z njim. In Andrej? "Ne bojim se, da bi jo Mili osvojil. On ni tip moškega za Mirelo. Tip moškega, ki bi bil Mireli všeč je bolj Goran. A se ne bojim, da bi se kaj zgodilo. Če pa bi se karkoli zgodilo, bi s tem dobil jasen odgovor na to, ali me ljubi ali ne," je za Žurnal24 povedal Andrej, Mirelin zaročenec. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:54 26. Maj 2017.

    Andrej je ku**c od ovce, ti si pa ze dolgocasna s tem vatusijem in paramecijem ... dej se mal obrni …

  • 20:29 26. Maj 2017.

    Mili je trgovec, ata ima butik, po vili hodi pa v majicah DG.

  • 20:22 26. Maj 2017.

    ne žali goveda s to šargarepo in bebavim laharnarjem.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.