Mili sili v Mirelo: Tako se je na pol 'mrtva' branila

Foto: Youtube Mirela Lapanović Foto: Youtube Mirela Lapanović Foto: Youtube Mirela Lapanović Foto: Youtube Mirela Lapanović Foto: Youtube Mirela Lapanović
V drugem videu, ki ga je objavila srbska televizija, se vidi, kako se je Mirela branila Milijevih dotikov.
Oglej si celoten članek

Happy TV, srbska televizija, ki predvaja šov Parovi, je na svojem Youtube profilu objavila še en video Mirele in Milija, ki je nastal pred njunim seksom. V tem se vidi, da se Mirela njegovih dotikov brani in ga v določenem trenutku tudi udari po glavi.

Gledalci, ki šov spremljajo redno, so na Facebooku na različnih profilih povedali svoje mnenje. Nekateri menijo, da je Mirela sama kriva, da se je zgodilo, kar se je zgodilo, velika večina pa meni, da je Mili tisti, ki je kriv, da se je večer zaključil tako, kot se je. Mnogi menijo, da je Mili Mirelo posilil, pravijo, da bi morali Mireli pomagati, drugi pa pravijo, da je Mirela želela seksati z njim in da se je med seksom vestno pokrivala z odejo. Zadeve Andrej za enkrat še ni komentiral v celoti, zapisal je le, da meni, da je bila Mirela omamljena.

V vilo naj bi včeraj zvečer vdrla tudi policija. Več o tem preberite TUKAJ.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:12 11. Maj 2017.

    Je reku Mili,volim pič..ku,ko majmun bananu.Pa tut tak zgleda,ko majmunće!

  • 01:31 10. Maj 2017.

    Še vedno veselo skače po njem. "Tako mlada a več Slovenka!", s tem da glede na priimek in ime je …

  • 11:27 9. Maj 2017.

    Tipično za SLO CSD

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.