Razvpit srbski par: S starim ljubimcem občevala kar pred soprogom

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Mladenka nima zavor ...
Oglej si celoten članek

V srbskem šovu Parovi prah ponovno dviguje najbolj kontroverzen par na Balkanu, Zaradi afere z Žapcem si Milijana tokrat želi ločitve, medtem ko se njen 53 let starejši soprog Milojko težko sooča z nastalo situacijo. Ne more verjeti, kako mu je soproga lahko zarila nož v hrbet in da je za Žapca pripravljena žrtvovati njun zakon.

Milijana (21) ne skriva več naklonjenosti do nekdanjega zapornika Nemanja Stamatovića Žapca, šla sta celo tako daleč, da sta se strastem predala, medtem ko je v Milojko spal v sosednji postelji. Kljub temu, da sta oba poročena, jima to očitno ne predstavlja ovire, tako sta se strastem prepustila kar v polni sobi spečih sotekmovalcev. 

Foto: Youtube Milijana

Zaradi vesti, da se Milijana želi ločiti, so številni fani najbolj kontroverznega para na Balkanu zelo razočarani. Milojko in Milijana sta se septembra poročila v Srbiji, mladenka pa je takrat trdila, da je bil to najlepši dan v njenem življenju. No, očitno je na to zelo hitro pozabila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:21 15. December 2019.

    Nazoren in poučen praktični prikaz Možu je hotela le pokazati, kako to delajo mojstri.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.