Milijon za žrtve

Foto: Žurnal24 V zvezi Pitt-Jolie naj bi že dalj časa škripalo. (Foto: Flynet/JLP)
Brad Pitt in Angelina Jolie bosta za pomoč žrtvam potresa na Haitiju darovala milijon dolarjev, kar je nekaj več kot 686 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Slavni par je izjavil, da ju je tragedija močno pretresla. "Z najinim prijateljem Wyclefom Jeanom bova združila moči in podprla humanitarno pomoč žrtvam. Pomagati želimo vsem poškodovanim in tudi tistim, ki so ostali brez domov," sta povedala za francosko tiskovno agencijo AFP in dodala: "Grozno je videti, kako je tragedija prizadela ljudi, ki že tako več desetletij trpijo zaradi lakote, nemirov in nasilja. Zavedava se, kako pomembno je, da se travmatiziranim žrtvam takoj pomaga."


Fundacija Jolie-Pitt bo denar nakazala organizaciji Zdravniki brez meja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.