Milijonar ujel zvezdnico Harryja Potterja

Foto: Profimedia emma watson Foto: Profimedia emma watson Foto: Profimedia emma watson Foto: Profimedia emma watson
Emma Watson je spet zaljubljena.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je igralka Emma Watson maja razšla z zvezdnikom serije Glee, Chordom Overstreetom, so jo sedaj opazili na ljubezenskih počitnicah v Mehiki. V nekem lokalu so jo ujeli v družbi Brendana Wallacea, s katerim se je nežno poljubljala.

Sramota Sramota: Igralka razkazovala tetovažo z napako

28-letnico je Wallace, ki je z naložbami in kot soustanovitelj podjetja Fifth Wall zaslužil milijone, več kot očitno popolnoma očaral. Lepotica zveze uradno ni potrdila, tega verjetno tudi ne bo naredila, saj svojo zasebnost skrbno skriva. "Biti moram dosledna. Od paparacev ne morem pričakovati, da naju bodo pustili pri miru, če bom v intervjujih govorila o svojem partnerju. Opazila sem, da ljubezenske zveze v Hollywoodu postajajo del promocije. Misel, da bi se nekdo, s katerim sem v zvezi, počutil kot del šova, me straši,“ je v nekem intervjuju razložila igralka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.