Miloš odhaja v Združene države

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nekdanji barovec Miloš je na svojem Facebooku napisal, da odhaja v Združene države Amerike. Zdi se, da je prišel čas za nov korak v življenju.
Oglej si celoten članek

Miloš Mar, nekdanji Barovec, ki je sicer tudi zelo uspešen slovenski maneken, je na svojem Facebook profilu naznanil, da kmalu odhaja v Ameriko. V komentarjih je svojim prijateljem povedal, da se ne misli vračati v rodno Slovenijo. "Amerika prihajam! Adijo pamet in adijo Slovenija" P. S. Lahko enega begunca namesto mene pripeljete," je zapisal Miloš.

Ko smo ga poklicali za komentar, nam je povedal, da bi to informacijo za enkrat raje zadržal zase, a zdi se nam, da zna biti potovanje povezano z manekensko kariero.

Poleg tega pa se je odločil še za eno spremembo. Dan kasneje je objavil fotografijo z novo pričesko. Odločil se je za zelo kratke lase. Pod fotografijo pa je napisal da je sprememba del pogona za prihodnost. Le kaj se mu obeta čez lužo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.