Mini bikini: V mrzlih dneh vas bo pogrel pogled na to znano Slovenko

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mi v bundah, ona pa takole …
Oglej si celoten članek

Pevka, voditeljica in spletna vplivnica Gaja Prestor se trenutno mudi v vročem Dubaju. Lepotica je svoje sledilce razveselila z vročimi fotografijami v bikinkah in pokazala svojo greha vredno postavo. Da Gaja za svojo postavo z zdravo prehrano, gibanjem in kozmetičnimi tretmaji redno skrbi, ni skrivnost in to se ji tudi lepo obrestuje. Kot najstnica se je namreč spopadala z nekaj odvečnimi kilogrami in se kasneje, ko je shujšala, odločila tudi za estetsko operacijo, dvig prsi, kot je v preteklosti že zaupala tudi za zurnal24.si. 

Sicer pa pevka trenutno živi sanjsko življenje. V zadnjem mescu je odpotovala v špansko Valencio, Benetke, se v Budimpešti družila s pevskimi mega zvezdami, skupino Måneskin, trenutno pa s prijateljico uživa v Dubaju. "Mammamia. Skupina Måneskin ima očitno sedaj pet članov. Bili so zelo prijazni. Tako skromni in prijetni. Sedaj, ko sem jih spoznala osebno, so mi še bolj všeč. Da ne omenjam, kako neverjetno lepi so. Lahko rečem, da je moje življenje sedaj popolno,“ je zapisala ob srečanju z mega zvezdniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:42 25. November 2021.

    Vplivnica, hahaha........

  • 10:47 25. November 2021.

    vplivnica? ubogi v duhu na kogar vpliva ona in njej podobne

  • 10:37 25. November 2021.

    in tam nej ostane...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.